Kom i kontakt med en vognmand der i forvejen har en rute i Sørvad

Påtænker du at handle en ting i Sørvad, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om købet kan svare sig grundet fragtprisen, kan du enkelt og helt gratis bede om fire stærke priser af fragt fra Sørvad lige her. Ved at bruge en transportør der allerede er på vejen, kan han give en skarp pris på leveringen fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Danske flyttefirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Sørvad

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Sørvad

Du får altid priser fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme gode serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at oprette turen. De tilbud du får er ikke forpligtende vi sender dig bare kontaktinformationerne på fragtmanden og derefter laver I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at kunne byde på fragt fra Sørvad, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav for bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.