Kom i kontakt med en vognmand der allerede har en opgave i Spøttrup

Planlægger du at byde på en ting i Spøttrup, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om handlen kan svare sig grundet transportprisen, kan du enkelt og helt gratis få fire gode priser på fragt fra Spøttrup her. Ved at bruge en transportør der i forvejen er på vejen, kan han give en billig pris på opgaven fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Mange flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, får du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Spøttrup

Spar mange penge når du benytter vognmandens ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Spøttrup

Du får altid priser fra professionelle vognmænd der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme høje service som når du betaler fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette opgaven. De priser du modtager er ikke forpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og dernæst indgår I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret transportør

For at kunne give tilbud på fragt fra Spøttrup, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler for bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.