Kom i kontakt med en vognmand der allerede har en tur i Stouby

Overvejer du at købe en brugt ting i Stouby, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om købet kan betale sig grundet fragtprisen, så kan du enkelt og gratis hente 4 skarpe tilbud på fragt fra Stouby her. Når du bruger en transportør der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en god pris på opgaven da han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Mange flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Stouby

Spar mange penge når du benytter vognmandens ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Stouby

Du modtager altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at oprette opgaven. De priser du modtager er ikke forpligtende vi giver dig bare kontaktinformationerne på fragtmanden og derefter laver I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret transportør

For at få adgang til at byde på fragt fra Stouby, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler til bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.