Få tilbud fra en fragtmand der i forvejen har en rute fra Tølløse

Påtænker du at byde på en brugt ting i Tølløse, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om handlen kan svare sig på grund af fragtprisen, kan du hurtigt og gratis bede om 4 skarpe tilbud af fragt fra Tølløse lige her. Når du benytter en transportør der i forvejen er på vejen, kan han give en god pris på leveringen fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Danske flyttefirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Tølløse

Spar mange penge når du benytter vognmandens ekstra plads

Sikker og billig fragt fra Tølløse

Du får kun tilbud fra professionelle vognmænd der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme gode service som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du modtager er ikke bindende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter indgår I evt. selve aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Tølløse, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav for bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.