Kom i kontakt med en fragtmand der i forvejen har en opgave i Tørring

Overvejer du at handle en brugt ting i Tørring, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om handlen kan betale sig på grund af fragtprisen, kan du enkelt og gratis bede om fire gode priser på fragt fra Tørring lige her. Når du benytter en vognmand der i forvejen er ude at køre, kan han give en skarp pris på transporten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Tørring

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Tryg og billig fragt fra Tørring

Du får kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og hurtigt at udbyde turen. De priser du får er ikke bindende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter laver I evt. den endelige aftale i fælleskab efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Tørring, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav for f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.