Brug en vognmand der allerede har en opgave i Ugerløse

Påtænker du at handle en ting i Ugerløse, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om købet kan betale sig på grund af fragtprisen, kan du nemt og gratis få fire stærke tilbud på fragt fra Ugerløse lige her. Når du benytter en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en god pris på fragten fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Ugerløse

Spar mange penge når du benytter vognmandens ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Ugerløse

Du får altid tilbud fra professionelle fragtfirmaer der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at oprette fragten. De tilbud du modtager er ikke forpligtende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. den endelige aftale sammen efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Ugerløse, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav for bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.