Kom i kontakt med en fragtmand der i forvejen har en opgave fra Viby Sjælland

Overvejer du at handle en ting i Viby Sjælland, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om handlen kan betale sig på grund af transportprisen, kan du hurtigt og gratis få 4 gode tilbud på fragt fra Viby Sjælland her. Ved at bruge en transportør der i forvejen er på samme ture, kan han give en billig pris på opgaven da han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Danske fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, får du kontaktoplysningerne på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Viby Sjælland

Spar mange penge når du benytter vognmandens ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Viby Sjælland

Du får kun tilbud fra professionelle vognmænd der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at oprette opgaven. De priser du modtager er ikke bindende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst laver I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret fragtmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Viby Sjælland, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden indsende en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav til bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.