Få tilbud fra en fragtmand der allerede har en rute i Vils

Påtænker du at købe en ting i Vils, f.eks. fra et auktionshus, men skal undersøge om handlen kan svare sig på grund af transportprisen, så kan du enkelt og gratis hente fire skarpe priser på fragt fra Vils lige her. Når du benytter en transportør der allerede er på vejen, kan han give en skarp pris på leveringen fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Danske fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Vils

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Vils

Du får kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme gode serviceniveau som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at udbyde turen. De tilbud du får er ikke bindende vi giver dig bare kontaktinformationerne på fragtmanden og derefter indgår I evt. den endelige aftale i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Vils, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.