Kom i kontakt med en fragtmand der i forvejen har en opgave i Åbyhøj

Overvejer du at byde på en brugt ting i Åbyhøj, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om købet kan svare sig på grund af fragtprisen, kan du hurtigt og helt gratis få fire stærke priser af fragt fra Åbyhøj her. Ved at bruge en vognmand der allerede er ude at køre, kan han give en skarp pris på fragten da han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Åbyhøj

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Åbyhøj

Du modtager altid priser fra professionelle vognmænd der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme gode service som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at oprette fragten. De tilbud du modtager er ikke forpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og derefter laver I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne byde på fragt fra Åbyhøj, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden indsende en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav til bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.