Kom i kontakt med en fragtmand der allerede har en rute i Gelsted

Planlægger du at byde på en brugt ting i Gelsted, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om handlen kan svare sig grundet fragtprisen, så kan du enkelt og helt gratis bede om fire gode priser på fragt fra Gelsted her. Når du benytter en fragtmand der allerede er ude at køre, kan han give en god pris på transporten fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Danske fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Gelsted

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Tryg og billig fragt fra Gelsted

Du får altid priser fra professionelle flyttefirmaer der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at oprette fragten. De priser du modtager er ikke bindende vi giver dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og derefter indgår I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at kunne give tilbud på fragt fra Gelsted, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav til bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.