Kom i kontakt med en vognmand der allerede har en rute fra Gesten

Overvejer du at byde på en brugt ting i Gesten, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om købet kan betale sig grundet fragtprisen, så kan du hurtigt og helt gratis bede om 4 stærke priser på fragt fra Gesten lige her. Ved at benytte en transportør der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en god pris på transporten fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Gesten

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Gesten

Du får kun tilbud fra professionelle vognmænd der dagligt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme gode service som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at udbyde turen. De priser du får er ikke bindende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter laver I evt. den endelige aftale sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Gesten, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler for bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.