Kom i kontakt med en transportør der allerede har en opgave fra Glamsbjerg

Påtænker du at handle en brugt ting i Glamsbjerg, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om handlen kan betale sig grundet fragtprisen, kan du nemt og helt gratis bede om fire skarpe tilbud på fragt fra Glamsbjerg her. Når du benytter en fragtmand der i forvejen er på vejen, kan han give en billig pris på transporten fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Danske vognmænd og transportører ser opgaven
  • Du får fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Glamsbjerg

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Glamsbjerg

Du modtager kun priser fra professionelle vognmænd der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at oprette fragten. De tilbud du får er ikke bindende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter indgår I evt. den endelige aftale sammen efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Glamsbjerg, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler for bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.