Brug en vognmand der i forvejen har en opgave fra Hanstholm

Planlægger du at byde på en brugt ting i Hanstholm, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om købet kan svare sig grundet fragtprisen, så kan du hurtigt og helt gratis hente 4 skarpe tilbud af fragt fra Hanstholm her. Når du bruger en fragtmand der allerede er på samme ture, kan han tilbyde en god pris på transporten da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Mange fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du får fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Hanstholm

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Hanstholm

Du modtager altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at udbyde turen. De tilbud du modtager er ikke bindende vi giver dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og derefter indgår I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Hanstholm, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren indsende en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav for bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.