Brug en transportør der allerede har en rute i Harboøre

Påtænker du at købe en ting i Harboøre, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om købet kan betale sig på grund af transportprisen, så kan du hurtigt og helt gratis få 4 skarpe priser på fragt fra Harboøre her. Når du benytter en fragtmand der allerede er på vejen, kan han tilbyde en god pris på opgaven da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Mange vognmænd og transportører ser turen
  • Du modtager fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Harboøre

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Tryg og billig fragt fra Harboøre

Du modtager kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du modtager er ikke bindende vi sender dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og derefter indgår I evt. den endelige aftale sammen efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at kunne byde på fragt fra Harboøre, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler for bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.