Kom i kontakt med en vognmand der allerede har en rute i Hasle

Planlægger du at købe en ting i Hasle, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om købet kan betale sig på grund af transportprisen, kan du nemt og helt gratis få 4 skarpe tilbud af fragt fra Hasle her. Når du benytter en fragtmand der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en god pris på transporten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Mange fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du får fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Hasle

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ledige plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Hasle

Du får altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette opgaven. De tilbud du får er ikke bindende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst indgår I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Hasle, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav for f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.