Få tilbud fra en vognmand der allerede har en tur i Hillerød

Planlægger du at byde på en ting i Hillerød, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om købet kan svare sig på grund af fragtprisen, så kan du nemt og gratis få fire gode tilbud af fragt fra Hillerød her. Når du bruger en transportør der allerede er på samme ture, kan han give en god pris på opgaven fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Hillerød

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ledige plads

Tryg og billig fragt fra Hillerød

Du får kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme gode kvalitet som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at oprette turen. De priser du får er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og derefter indgår I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret fragtmand

For at kunne byde på fragt fra Hillerød, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.