Kom i kontakt med en fragtmand der i forvejen har en tur fra Holbæk

Planlægger du at byde på en ting i Holbæk, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om købet kan svare sig grundet transportprisen, kan du enkelt og gratis hente 4 skarpe tilbud af fragt fra Holbæk lige her. Når du bruger en transportør der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en skarp pris på fragten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Danske flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Holbæk

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ekstra plads

Sikker og billig fragt fra Holbæk

Du modtager kun priser fra professionelle fragtfirmaer der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde turen. De tilbud du modtager er ikke bindende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og derefter indgår I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Holbæk, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav for bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.