Kom i kontakt med en fragtmand der allerede har en opgave fra Hundslund

Planlægger du at handle en brugt ting i Hundslund, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om handlen kan svare sig grundet transportprisen, så kan du nemt og gratis bede om 4 gode priser af fragt fra Hundslund her. Når du benytter en vognmand der allerede er ude at køre, kan han give en god pris på fragten da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Danske fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Hundslund

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og billig fragt fra Hundslund

Du modtager altid tilbud fra professionelle fragtfirmaer der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at udbyde fragten. De priser du får er ikke forpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og derefter indgår I evt. den endelige aftale sammen til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Hundslund, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler til f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.