Brug en fragtmand der i forvejen har en tur fra Ishøj

Planlægger du at købe en ting i Ishøj, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om købet kan svare sig grundet fragtprisen, kan du nemt og helt gratis bede om fire skarpe tilbud af fragt fra Ishøj her. Ved at benytte en fragtmand der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en skarp pris på fragten da han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Danske fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du får fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, får du kontaktinfo på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Ishøj

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Ishøj

Du modtager altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje service som når du betaler fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette turen. De tilbud du modtager er ikke forpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på vognmanden og dernæst indgår I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne byde på fragt fra Ishøj, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden fremvise en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler til f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.