Brug en vognmand der allerede har en opgave fra Kerteminde

Påtænker du at byde på en brugt ting i Kerteminde, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om handlen kan betale sig grundet fragtprisen, så kan du nemt og gratis hente 4 stærke tilbud af fragt fra Kerteminde her. Når du benytter en transportør der allerede er på vejen, kan han tilbyde en god pris på leveringen da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Danske flyttefirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, får du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Kerteminde

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Kerteminde

Du modtager altid tilbud fra professionelle fragtfirmaer der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme gode service som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette fragten. De tilbud du får er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og derefter indgår I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Kerteminde, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden indsende en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.