Kom i kontakt med en transportør der i forvejen har en rute fra Klemensker

Påtænker du at handle en brugt ting i Klemensker, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om handlen kan betale sig på grund af fragtprisen, kan du enkelt og helt gratis få 4 stærke priser på fragt fra Klemensker lige her. Når du bruger en vognmand der i forvejen er ude at køre, kan han tilbyde en god pris på fragten fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Danske flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Klemensker

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Klemensker

Du får kun priser fra professionelle flyttefirmaer der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du får er ikke forpligtende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst indgår I evt. aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Klemensker, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden indsende en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.