Få tilbud fra en transportør der i forvejen har en rute i Lemvig

Påtænker du at byde på en brugt ting i Lemvig, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om købet kan svare sig på grund af transportprisen, kan du hurtigt og gratis hente fire gode tilbud på fragt fra Lemvig her. Når du bruger en fragtmand der allerede er på samme ture, kan han give en god pris på transporten fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Mange fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du får fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Lemvig

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Professionel og billig fragt fra Lemvig

Du får kun tilbud fra professionelle vognmænd der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at udbyde opgaven. De priser du får er ikke forpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på transportøren og dernæst laver I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få adgang til at byde på fragt fra Lemvig, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler for bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.