Få tilbud fra en transportør der allerede har en rute i Malling

Overvejer du at købe en ting i Malling, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om købet kan svare sig grundet transportprisen, kan du nemt og helt gratis få 4 skarpe tilbud på fragt fra Malling lige her. Ved at bruge en vognmand der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en skarp pris på leveringen da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Malling

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Tryg og billig fragt fra Malling

Du modtager altid tilbud fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme høje service som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at oprette turen. De tilbud du får er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktinformationerne på transportøren og dernæst laver I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Malling, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav til bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.