Få tilbud fra en vognmand der i forvejen har en opgave i Nørager

Planlægger du at købe en brugt ting i Nørager, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om købet kan svare sig grundet fragtprisen, kan du hurtigt og helt gratis få 4 gode priser på fragt fra Nørager lige her. Når du benytter en fragtmand der i forvejen er ude at køre, kan han give en god pris på transporten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Danske fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Nørager

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Nørager

Du får kun priser fra professionelle vognmænd der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette fragten. De tilbud du modtager er ikke bindende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på vognmanden og derefter laver I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne byde på fragt fra Nørager, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler til bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.