Få tilbud fra en fragtmand der i forvejen har en tur fra Nørre Nebel

Planlægger du at købe en ting i Nørre Nebel, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om handlen kan betale sig på grund af transportprisen, så kan du hurtigt og helt gratis få fire skarpe tilbud på fragt fra Nørre Nebel her. Når du benytter en vognmand der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en god pris på opgaven da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Nørre Nebel

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Nørre Nebel

Du får altid tilbud fra professionelle vognmænd der dagligt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at oprette fragten. De tilbud du får er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og dernæst indgår I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at byde på fragt fra Nørre Nebel, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren indsende en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler til bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.