Brug en fragtmand der allerede har en rute i Støvring

Påtænker du at byde på en brugt ting i Støvring, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om købet kan svare sig grundet transportprisen, kan du enkelt og gratis få 4 gode tilbud på fragt fra Støvring her. Når du bruger en transportør der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en billig pris på opgaven fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Forskellige vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, får du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Støvring

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Støvring

Du modtager altid priser fra professionelle vognmænd der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og hurtigt at udbyde turen. De priser du får er ikke bindende vi sender dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og derefter laver I evt. den endelige aftale sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Støvring, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden indsende en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler for bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.