Få tilbud fra en fragtmand der i forvejen har en tur fra Svenstrup

Påtænker du at købe en brugt ting i Svenstrup, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om handlen kan betale sig grundet transportprisen, så kan du nemt og gratis hente 4 gode priser af fragt fra Svenstrup her. Ved at bruge en fragtmand der i forvejen er på vejen, kan han tilbyde en god pris på opgaven da han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Mange vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Svenstrup

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Sikker og billig fragt fra Svenstrup

Du modtager altid priser fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme gode service som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at oprette fragten. De tilbud du får er ikke forpligtende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst indgår I evt. selve aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Svenstrup, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden indsende en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav til bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.