Brug en vognmand der i forvejen har en tur i Terndrup

Overvejer du at købe en ting i Terndrup, f.eks. fra et auktionshus, men skal undersøge om købet kan svare sig på grund af fragtprisen, så kan du enkelt og helt gratis få fire stærke tilbud på fragt fra Terndrup her. Ved at benytte en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en god pris på transporten da han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Mange fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, får du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Terndrup

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ekstra plads

Tryg og billig fragt fra Terndrup

Du modtager kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der dagligt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at udbyde fragten. De priser du modtager er ikke forpligtende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst laver I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at kunne byde på fragt fra Terndrup, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler for bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.