Kom i kontakt med en vognmand der allerede har en rute fra Tikøb

Overvejer du at byde på en ting i Tikøb, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om handlen kan svare sig grundet fragtprisen, så kan du hurtigt og helt gratis få 4 gode priser af fragt fra Tikøb lige her. Ved at bruge en vognmand der allerede er på samme ture, kan han tilbyde en billig pris på opgaven da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Tikøb

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og billig fragt fra Tikøb

Du modtager altid tilbud fra professionelle fragtfirmaer der dagligt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme gode service som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at oprette opgaven. De priser du får er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktinformationerne på transportøren og derefter indgår I evt. aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få adgang til at byde på fragt fra Tikøb, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden fremvise en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.