Få tilbud fra en vognmand der i forvejen har en opgave fra Toreby

Planlægger du at købe en brugt ting i Toreby, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om købet kan betale sig grundet transportprisen, kan du nemt og gratis få 4 stærke priser af fragt fra Toreby lige her. Ved at benytte en vognmand der allerede er på vejen, kan han give en god pris på fragten da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Danske vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktoplysningerne på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Toreby

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ledige plads

Professionel og billig fragt fra Toreby

Du modtager altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at oprette fragten. De tilbud du får er ikke bindende vi giver dig blot kontaktinformationerne på transportøren og dernæst indgår I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Toreby, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.