Brug en vognmand der allerede har en opgave i Vallensbæk

Planlægger du at handle en ting i Vallensbæk, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om købet kan betale sig grundet fragtprisen, så kan du nemt og gratis få 4 skarpe priser af fragt fra Vallensbæk lige her. Ved at bruge en transportør der i forvejen er ude at køre, kan han give en god pris på fragten da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Danske flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Vallensbæk

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Vallensbæk

Du får altid priser fra professionelle vognmænd der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme gode serviceniveau som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at oprette fragten. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Vallensbæk, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden indsende en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.