Brug en vognmand der i forvejen har en opgave fra Varde

Overvejer du at byde på en brugt ting i Varde, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om købet kan svare sig på grund af transportprisen, kan du hurtigt og gratis hente 4 gode priser på fragt fra Varde lige her. Ved at benytte en transportør der allerede er på vejen, kan han give en god pris på opgaven da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Mange flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Varde

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Varde

Du får kun tilbud fra professionelle vognmænd der dagligt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme gode kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og hurtigt at udbyde fragten. De priser du får er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktinformationerne på transportøren og derefter indgår I evt. aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Varde, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav for f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.