Få tilbud fra en transportør der allerede har en rute fra Vemb

Planlægger du at byde på en ting i Vemb, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om købet kan svare sig grundet transportprisen, så kan du enkelt og helt gratis hente 4 stærke priser af fragt fra Vemb her. Når du benytter en fragtmand der allerede er på vejen, kan han tilbyde en billig pris på opgaven fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Vemb

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ekstra plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Vemb

Du modtager altid priser fra professionelle vognmænd der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme gode kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at udbyde opgaven. De priser du modtager er ikke bindende vi sender dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Vemb, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren indsende en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler til bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.