Brug en fragtmand der allerede har en opgave i Vesløs

Påtænker du at byde på en ting i Vesløs, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om købet kan svare sig grundet transportprisen, så kan du hurtigt og gratis få fire gode tilbud af fragt fra Vesløs lige her. Når du bruger en vognmand der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en skarp pris på opgaven fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Mange vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Vesløs

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Tryg og billig fragt fra Vesløs

Du får kun priser fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at oprette turen. De tilbud du får er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på transportøren og dernæst laver I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Vesløs, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav til f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.