Få tilbud fra en fragtmand der allerede har en tur fra Vodskov

Overvejer du at handle en brugt ting i Vodskov, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om købet kan svare sig på grund af fragtprisen, kan du nemt og helt gratis få 4 skarpe priser af fragt fra Vodskov lige her. Når du bruger en vognmand der i forvejen er på vejen, kan han tilbyde en god pris på transporten fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Danske flyttefirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Vodskov

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Vodskov

Du får altid priser fra professionelle vognmænd der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at oprette fragten. De tilbud du får er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og dernæst laver I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Vodskov, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler for bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.