Kom i kontakt med en fragtmand der allerede har en opgave fra Eskilstrup

Påtænker du at byde på en brugt ting i Eskilstrup, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om handlen kan betale sig på grund af transportprisen, så kan du nemt og helt gratis hente 4 stærke priser af fragt fra Eskilstrup her. Ved at bruge en fragtmand der allerede er på vejen, kan han give en billig pris på fragten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Mange fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Eskilstrup

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Eskilstrup

Du modtager kun priser fra professionelle fragtfirmaer der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at udbyde turen. De tilbud du får er ikke bindende vi giver dig blot kontaktinformationerne på transportøren og derefter indgår I evt. aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at kunne give tilbud på fragt fra Eskilstrup, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden indsende en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav til f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.