Få tilbud fra en fragtmand der i forvejen har en tur i Fakse

Planlægger du at handle en ting i Fakse, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om købet kan svare sig grundet fragtprisen, så kan du enkelt og helt gratis få 4 stærke priser af fragt fra Fakse lige her. Ved at benytte en fragtmand der i forvejen er på vejen, kan han give en billig pris på transporten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Mange flyttefirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du får fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Fakse

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Professionel og billig fragt fra Fakse

Du får kun tilbud fra professionelle vognmænd der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at oprette opgaven. De priser du får er ikke bindende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og dernæst laver I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Fakse, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren fremvise en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler til bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.