Få tilbud fra en vognmand der allerede har en rute i Fejø

Påtænker du at købe en brugt ting i Fejø, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om handlen kan betale sig på grund af fragtprisen, så kan du enkelt og gratis få 4 gode priser af fragt fra Fejø lige her. Ved at bruge en transportør der i forvejen er på samme ture, kan han give en god pris på leveringen da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Forskellige vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Fejø

Spar mange penge når du benytter vognmandens ledige plads

Professionel og billig fragt fra Fejø

Du modtager kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der dagligt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du får er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og dernæst indgår I evt. den endelige aftale sammen til sidst.

Forsikret transportør

For at få adgang til at byde på fragt fra Fejø, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.