Få tilbud fra en fragtmand der allerede har en opgave fra Føllenslev

Overvejer du at byde på en ting i Føllenslev, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om handlen kan betale sig på grund af fragtprisen, så kan du nemt og helt gratis bede om fire skarpe tilbud på fragt fra Føllenslev her. Når du bruger en transportør der i forvejen er på vejen, kan han tilbyde en skarp pris på transporten fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Mange vognmænd og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Føllenslev

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Føllenslev

Du får kun priser fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme gode service som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. den endelige aftale sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at kunne give tilbud på fragt fra Føllenslev, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav for bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.