Kom i kontakt med en transportør der allerede har en opgave fra Gadbjerg

Overvejer du at byde på en ting i Gadbjerg, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om handlen kan betale sig grundet fragtprisen, så kan du nemt og helt gratis bede om fire stærke priser på fragt fra Gadbjerg lige her. Ved at benytte en vognmand der i forvejen er på vejen, kan han tilbyde en skarp pris på opgaven da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Mange vognmænd og transportører ser turen
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, får du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Gadbjerg

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Gadbjerg

Du får kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme gode service som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at udbyde fragten. De tilbud du modtager er ikke bindende vi giver dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og derefter laver I evt. den endelige aftale sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Gadbjerg, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden indsende en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav for f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.