Kom i kontakt med en fragtmand der allerede har en tur fra Hellerup

Planlægger du at byde på en brugt ting i Hellerup, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om købet kan svare sig på grund af fragtprisen, kan du nemt og gratis bede om fire gode tilbud af fragt fra Hellerup lige her. Når du benytter en vognmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en god pris på leveringen da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Danske fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du får 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Hellerup

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ekstra plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Hellerup

Du modtager kun priser fra professionelle flyttefirmaer der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at udbyde turen. De tilbud du får er ikke bindende vi sender dig blot kontaktinformationerne på vognmanden og derefter indgår I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Hellerup, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler til f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.