Få tilbud fra en fragtmand der i forvejen har en opgave fra Henne

Planlægger du at købe en ting i Henne, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om handlen kan betale sig på grund af transportprisen, så kan du enkelt og gratis få 4 skarpe priser af fragt fra Henne her. Når du bruger en transportør der i forvejen er ude at køre, kan han tilbyde en god pris på leveringen fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Henne

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Henne

Du modtager altid tilbud fra professionelle vognmænd der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme gode kvalitet som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De priser du får er ikke bindende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret transportør

For at få adgang til at byde på fragt fra Henne, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.