Kom i kontakt med en fragtmand der i forvejen har en tur i Hornslet

Planlægger du at handle en brugt ting i Hornslet, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om handlen kan svare sig på grund af transportprisen, så kan du nemt og helt gratis hente 4 skarpe tilbud af fragt fra Hornslet her. Ved at bruge en transportør der i forvejen er på vejen, kan han tilbyde en billig pris på fragten fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Forskellige vognmænd og transportører ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, får du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Hornslet

Spar mange penge når du benytter vognmandens ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Hornslet

Du får kun tilbud fra professionelle vognmænd der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme gode serviceniveau som når du betaler fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at udbyde turen. De tilbud du får er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktinformationerne på transportøren og derefter indgår I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Hornslet, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler til f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.