Brug en vognmand der i forvejen har en tur fra Hovedgård

Overvejer du at byde på en ting i Hovedgård, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om handlen kan svare sig på grund af fragtprisen, kan du hurtigt og gratis bede om fire stærke tilbud af fragt fra Hovedgård her. Ved at benytte en fragtmand der allerede er på vejen, kan han tilbyde en skarp pris på opgaven da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du får fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Hovedgård

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Hovedgård

Du modtager altid tilbud fra professionelle vognmænd der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme gode serviceniveau som når du betaler fuld pris. Det er nemt og hurtigt at udbyde opgaven. De priser du modtager er ikke forpligtende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få lov til at byde på fragt fra Hovedgård, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.