Brug en vognmand der i forvejen har en opgave fra Klippinge

Overvejer du at købe en brugt ting i Klippinge, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om handlen kan svare sig på grund af fragtprisen, kan du enkelt og helt gratis bede om fire stærke tilbud af fragt fra Klippinge lige her. Når du bruger en vognmand der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en god pris på fragten da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Danske vognmænd og transportører ser turen
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Klippinge

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ekstra plads

Tryg og billig fragt fra Klippinge

Du modtager altid tilbud fra professionelle vognmænd der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at oprette opgaven. De tilbud du modtager er ikke forpligtende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Klippinge, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden indsende en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav for f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.