Få tilbud fra en fragtmand der allerede har en tur fra Løsning

Planlægger du at byde på en ting i Løsning, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om handlen kan betale sig grundet fragtprisen, så kan du nemt og gratis hente 4 skarpe priser på fragt fra Løsning lige her. Ved at bruge en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en billig pris på transporten fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Danske vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du får fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, får du kontaktoplysningerne på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Løsning

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ekstra plads

Sikker og billig fragt fra Løsning

Du får kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme gode service som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at udbyde turen. De tilbud du får er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktinformationerne på transportøren og derefter laver I evt. den endelige aftale i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at kunne byde på fragt fra Løsning, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav til f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.