Brug en vognmand der allerede har en tur fra Martofte

Planlægger du at købe en brugt ting i Martofte, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om købet kan betale sig grundet transportprisen, kan du hurtigt og gratis få 4 gode tilbud af fragt fra Martofte lige her. Når du benytter en vognmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en god pris på opgaven da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Danske vognmænd og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Martofte

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ekstra plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Martofte

Du modtager kun tilbud fra professionelle vognmænd der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme gode kvalitet som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at oprette fragten. De priser du modtager er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få lov til at byde på fragt fra Martofte, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.