Brug en vognmand der i forvejen har en rute fra Munke Bjergby

Påtænker du at byde på en brugt ting i Munke Bjergby, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om handlen kan betale sig grundet fragtprisen, kan du hurtigt og gratis hente fire gode priser på fragt fra Munke Bjergby her. Ved at benytte en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en skarp pris på fragten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Danske flyttefirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Munke Bjergby

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og billig fragt fra Munke Bjergby

Du modtager altid priser fra professionelle vognmænd der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme gode kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at oprette fragten. De priser du modtager er ikke forpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og derefter indgår I evt. den endelige aftale i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Munke Bjergby, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden indsende en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav til f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.