Brug en vognmand der i forvejen har en opgave fra Næstved

Planlægger du at købe en brugt ting i Næstved, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om handlen kan svare sig grundet transportprisen, kan du enkelt og gratis bede om 4 skarpe priser af fragt fra Næstved lige her. Når du bruger en fragtmand der i forvejen er på vejen, kan han tilbyde en skarp pris på transporten da han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktoplysningerne på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Næstved

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Næstved

Du modtager altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme høje service som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at udbyde turen. De tilbud du modtager er ikke forpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og derefter laver I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret transportør

For at kunne give tilbud på fragt fra Næstved, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler til bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.