Få tilbud fra en transportør der i forvejen har en opgave fra Nykøbing M

Påtænker du at købe en brugt ting i Nykøbing M, f.eks. fra et auktionshus, men skal undersøge om købet kan svare sig på grund af transportprisen, kan du nemt og helt gratis få fire gode priser på fragt fra Nykøbing M her. Ved at bruge en transportør der i forvejen er på vejen, kan han tilbyde en billig pris på opgaven da han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Danske flyttefirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Nykøbing M

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ledige plads

Sikker og billig fragt fra Nykøbing M

Du får altid priser fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme gode serviceniveau som når du betaler fuld pris. Det er nemt og hurtigt at udbyde fragten. De priser du får er ikke forpligtende vi giver dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og derefter laver I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret transportør

For at kunne give tilbud på fragt fra Nykøbing M, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden indsende en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav til bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.